UOČITE PROBLEM Da se i mačka prekrsti! Do nas je

10:11

07.12.2022

Podeli vest:

D.K

Već smo mnogo puta u ovoj rubrici ukazivali na to da se pojedini naši sugrađani redovno oglušuju o apele JKP-a „Higijena” da svoj kabasti otpad ne ostavljaju pored kontejnera, već da ga sami odnose na deponiju.

Dobro je poznata stvar da se u Pančevu već godinama akcije odnošenja kabastog otpada realizuju dvaput godišnje – u aprilu i oktobru. Tada se možete ratosiljati svega što vam je višak, a radnici „Higijene” će sve to besplatno ukloniti i odneti na deponiju. U ostalim mesecima tu uslugu morate da platite. Međutim, ima onih koje to ne zanima i koji, ne gledajući u kalendar, ostavljaju kraj kontejnera sve što stignu – stari nameštaj, gomile šuta, polomljene ve-ce šolje i šta god im je već višak.

U ovom, najnovijem slučaju u Ulici Žarka Zrenjanina imamo dva skoro prazna kontejnera i oko njih hrpu kartona, jedan ko zna čime sve natopljeni dušek, nešto stiropora, a pod kartonom se naziru i beli džakovi nepoznatog sadržaja, kakvih ima još pet-šest tamo s bočne strane. Napred na tlu su jedno crevo i još nekoliko drugih delova usisivača, ali se oni ovde ne vide, pa nam morate verovati na reč.
U pozadini svega je predmet kvadratnog oblika plavih ivica čija namena nije sasvim jasna, ali zato jeste sasvim jasno da mu mesto nije tu koliko god da se po boji slagao s jednim od kontejnera. Na opisanom predmetu je jedna mačka koja sve ovo gleda i krsti se i levom i desnom. Razumemo je u potpunosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.