PET DETONACIJA U SEVERNOM DELU KOSOVSKE MITROVICE Petković: Nastavlja se Kurtijev teror, njegovi specijalci upali u prostorije OIK-a!

16:18

06.12.2022

Podeli vest:

printscreen/tw: Petar Petković

Severnim delom Kosovske Mitrovice pre nekoliko minuta odjeknulo je pet detonacija. Kako prenose izvori sa terena, detonacije su se čule iz pravca Kolašinske ulice gde je nekada bila kancelarija izborne komisije.

Za sada nema još preciznih informacija o čemu je reč i da li se ponovio scenario iz Zubinog potoka gde su pre oko sat vremena odjednule dve detonacije.

U Zubinom potoku članovi opštinske izborne komisije u pratnji kosovske policije nasilno su posle 12 časova ušli u zgradu Opštine Zubin Potok, zbog čega su se pobunili građani koji su se tu zatekli.

Članovi opštinske komisije uz asistenciju pripadnika policije nasilno su upali u prostorije opštine, obili vrata i zamenili brave, pre nego što su napustili zgradu.

Srbi su napustili sve institucije zbog konstantnog neizvrđavanja odredbi sporazuma između Beograda i Prištine, a Vlada Aljbina Kurtija namerava da sprovede izbore na severu KiM.

PRVO SIRENE U ZUBINOM POTOKU SADA I U MITROVICI I U LEPOSAVUĆU: Hitna pomoć upućena ka mostu i naselju Tri solitera

(Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.