Poljski novinar hteo da isprovocira PIKSIJA, ali ga je zaustavio Vuković: Nećemo pričati o politici već samo o fudbalu

14:44

01.12.2022

Podeli vest:

Printscreen/RTS

Konferencija selekcije Srbije pred 3. kolo Grupe G protiv Švajcarske nije mogla da prođe bez političkih pitanja. Poljski novinar je zaobišao temu konferencije i slektoru Stojkoviću uputio provokativno pitanje.

Poljak je želeo da se Piksi izjasni o podršci ruskih navijača, jer, kako tvrdi kolega iz Poljske, „Rusi u Ukrajini ubijaju nedužne ljude“.

Portparol reprezentacije Srbije Milan Vuković je prekinuo pitanje i napomenuo da se neće pričati o politici, niti bilo kakvom povezanom sadržaju, već samo o fudbalu.

Zaključak da se radilo o mogućoj provokaciji, govori činjenica da kolega iz Poljske nije imao fudbalsko pitanje na ovoj konferenciji za medije.

SASTAV ZA ŠVAJCARCE

Selektor je govorio i o sastavu Orlova pred meč u kojem nemaju pravo na grešku.

„Možda ćemo igrati sa jednim, dvojicom ili trojicom napadača, videćete sutra. Radili smo u poslednjih nekoliko dana nešto za šta mislim da je trebalo. Radili smo u ofanzivi, ali i defanzivi, da se ne dešavaju onakve greške kao protiv Kameruna. Bitno je da svi daju maksimum i budu i funkciji tima. Srbija otkada sam postao selektor bazira se na timskom duhu i igri, kako u taktičkim tako i u svakom drugom obliku. Videćete da li je jedan napadač dovoljan, da li su dva ili tri mnogo“, kaže selektor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.