(UŽIVO) SRBIJA-KAMERUN 3:3 Orlovi neoprezni! Dva sumnjiva gola Kamerunaca

11:00

28.11.2022

Podeli vest:

90+3′ – Faul i žuti karton za Milenkovića na levom boku, oborio je Nkudua.

90+2′ – Još jedna izmena, Đuričić umesto Kosića.

90+1′ – Mitrović je propustio stopostotnu šansu, imao je jedan na jedan sa golmanom, probao je da ga lobuje i nije uspeo u tome. „Srećom“ po njega, sudija je svirao ofsajd.

90′ – Nadoknada u drugom poluvremenu je šest minuta.

89′ – Nova prilika Srbije, u kaznenom prostoru Kameruna je Tadić odložio za Mitrovića, a on je šutirao iz prve, ali pored stative.

88′ – Preti Srbija u finišu. Saša Lukić je uz pomoć greške defanzivca Kameruna proigrao Kostića, ali se srpski reprezentativac zbunio i uputio nešto između centaršuta i šuta, a lopta je otišla pravo u ruke golmana Kameruna.

87′ – Ponovo preti Abubakar i opet su ga potcenili igrači Srbije i ostavili mu prostora za šut iz velike daljine, bilo je opasno, ali je Vanja Milinković Savić zaustavio loptu.

85′ – Muče se Orlovi poslednjih 15-ak minuta, teško stvaraju šanse, nema tečne igre..

83′ – Filip Kostić je oštro centrirao sa leve strane, Nkulu je propustio loptu, što je bila šansa za Orlove, ali je ona samo proletela kroz kazneni prostor Lavova.

79′ – Trostruka izmena u timu Srbije, umesto Veljkovića Babić, Živkovića Radonjić, a SMS-a Grujić.

78′ – Sa dvadesetak metara šutirao je Sergej Milinković Savić, ali je lopta otišla malo iznad prečke.

76′ – Najbolja šansa na utakmici za Srbiju – propuštena! Mitrović je dobio odličan pas na desnu stranu, neometan je prišao do gola, bio je iskosa i u nešto nepovoljnijoj situaciji, ali je imao koga da uposli na drugoj strani. Ipak, odlučio je da šutira što nije bilo najbolje moguće rešenje srpskog napadača. Zatim je usledila kontra Kameruna i ponovo je bilo opasno pred golom Srbije.

75′ – Ponovo pad u igri Orlova, kao i u jednom delu prvog poluvremena, za sada nema opasnih naleta, a vreme curi.

68′ – Dobra i loša izmena na delu. Vinsent Abubakar je promenio igru na pozitivno Kameruna, dok se izlazak Strahinje Pavlovića i te kako oseća.

66′ – IZJEDNAČENJE Samo je desetak minuta na terenu, a nakon gola Abubakar je zabeležio i asistenciju. Sevnula je još jedna kontra Kamerunaca, Abubakar je istrčao i u ključnom momentu odigrao za Čupo Motinga na levu stranu, a ovaj je načinio nemoćnim Milinkovoć Savića. Ponovo je sve bilo na ivici ofsajda…

63′ – IPAK GOL Sudija je dobio iz VAR sobe instrukciju da je gol, utisak je da su presudili milimetri.

63′ – Vinsent Abubakar je lobovao Vanju iz kontre, ali gol nije priznat jer je srećom prethodno bio malo u ofsajdu.

62′ – Ponovo je posla imao Milinković. Kontra Kamerunaca, loptu je vukao Čupo Moting, pa je odložio na stranu levo do Angise koji je šutirao po zemlji, ali je srpski golman odbranio.

60′ – Nakon dužeg vremena opasnost i pred golom Srbije. Abubakar je prvo izbacio Milenkovića, pa Mitrovića, da bi mu u odsudnom trenutku Veljković ušao u blok.

59′ – Filip Kostić je odlično prošao po levoj strani i centrirao po zemlji, ali su Kamerunci u poslednjem momentu otklonili opasnost.

56′ – Izmena u timu Srbije, nažalost prinudna. Stefan Mitrović je na terenu umesto strelca prvog gola Strahinje Pavlovića.

53′ – MITROGOL! TREĆI GOL SRBIJE Sve je počelo dobrim potezom Tadića koji je klizećim startom izbio loptu Kameruncima, a onda je ona došla do Mitrovića koji je uposlio Kostića na levom boku, a fudbaler Juventusa ju je poslao u kazneni prostor do Sergeja. Fudbaler Lacija je iz prve prosledio do Živkovića, koji se odličnim prijemom oslobodio čuvara i spojio Mitrovića sa golom za drugu asistenciju danas. Fudbaleru Fulama je ovo 51. gol u dresu reprezentacije.

52′ – Sjajan start Milenkovića, koji je uklizao ispred Embuema i onemogućio ga da krene u kontru.

48′ – Kamerunci nešto oštriji na startu drugog poluvremena, prvo je Zambo Angisa oštro startovao na Kostiću koji je ispucavao loptu, da bi u nastavku akcije Čupo Moting oborio Sergeja. U oba navrata nije bilo prekršaja.

46′ – Idemo dalje, počelo je drugo poluvreme bez promena u sastavima obe selekcije.

Počelo je drugo poluvreme!

45+6′ – Kraj prvog poluvremena!

45+3′ – JOŠ JEDAN GOOL!! PRVO JE ASISTIRAO, A SADA JE SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ I POSTIGAO GOL, VODIMO SA 2:1!!

45′ – GOOOOL!! STRAHINJA PAVLOVIĆ DONOSI IZJEDANČENJE SRBIJI! Centrirao je Sergej Milinković-Savić a loptu glavom pokupio Pavlović i poslao je tik pored desne stative!

29′ – Gol! Kamerun je poveo protiv Srbije golom Kasteleta iz kornera.

24′ – Prvi žuti karton na utakmici. Dobiće ga defanzivac Kameruna Nkulu nakon nesmotrenog starta nad Andrijom Živkovićem.

17′ – Nova velika šansa za Srbiju, opet za Mitrovića! Pokupio je odbitak u kaznenom prostoru, ali je pucao tik pored desne stative.

10′ – STATIVA! Prva velika šansa za Srbiju na utakmici, Mitrović je prošao sa desne strane, pucao levom nogom ka golu Epasija, ali je pogodio samo okvir gola.

Printscreen/Rts

1′ – Utakmica je počela, prvi su sa centra krenuli reprezentativci Srbije. Orlovi, srećno!

Printscreen/RTS

________________________________________________________________________

Fudbalska reprezentacija Srbije od 11 časova igra protiv Kameruna utakmicu drugog kola G grupe na Svetskom prvenstvu u Kataru.

printscreen/RTS

Još minuti nas dele od početka spektakla! Poznati su i sastavi timova pred ovaj susret.

Sastav Srbije:

Golman: Vanja Milinković-Savić

Odbrana: Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Miloš Veljković

Sredina: Filip Kostić, Andrija Živković, Dušan Tadić, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić

Napad: Aleksandar Mitrović

Sastav Kameruna:

Golman: Epasi

Odbrana: Fai, Kasteleto, Nkulu, Tolo

Sredina: Kunde, Angisa, Hongla

Napad: Mbuemo, Čupo Moting, Toko Ekambi

Srećno Orlovi!

(Blic.rs)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.