TOTALNI HAOS U BRISELU! Navijači lomili sve pred sobom nakon poraza od Maroka! Policija koristila VODENE TOPOVE, zapaljeno i nekoliko automobila

09:47

28.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/Twitter/ComplexSports

Neredi u Briselu posle pobede Maroka u Kataru.

Maroko je pobedio Belgiju na Svetskom prvenstvu, a u Briselu su nastali neredi! Marokanci koji žive u Belgiji počeli su da slave trijumf svoje reprezentacije i to je dovelo do potpunog haosa, zapaljenih automobila, vatrometa, tuče… Policija je morala da reaguje, koristila je suzavce i vodene topove!

Prema informacijama koje stižu iz Belgije policija je koristila i suzavce i vodene topove kako bi smirila izgrednike i smirila strasti na ulicama Brisela. Na snimcima i fotografijama koje kruže društvenim mrežama vidi se potpuni haos, kako ljudi razbijaju ciglama parkirane automobile, a bilo je i dosta povređenih u svom tom haosu.

Gradonačelnik Brisela Filipe Klos oglasio se i molio je navijače da se sklone iz centra grada, da poštuju naređenja policije, ali ga nisu poslušali. Neredi su se nastavili, a tek posle nekoliko sati situacija je stavljena pod kontrolu. „Osuđujem sve incidente koji su se dogodili, policija je bila primorana da reaguje oštro i savetujem sve navijače da se smire i da ne idu u centar. Policija je uradila sve da smiri situaciju“, poručio je Klos u saopštenju.

Printscreen/Twitter/UnityNewsNet

Printscreen/Twitter/UnityNewsNet

Printscreen/Twitter/UnityNewsNet

(Mondo.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.