PREDSEDNIK SRBIJE SE OGLASIO NA ZVANIČNOM INSTAGRAM PROFILU: Nabrojao sve naše pobede u prethodnom periodu, na jednu stvar je POSEBNO PONOSAN!

11:35

27.11.2022

Podeli vest:

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Ponosan sam što smo u nedelji za nama uspeli da sačuvamo mir, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram profilu Budućnost Srbije.

– Posebno sam zahvalan našem narodu sa Kosova i Metohije što je pokazao da se, posle decenija terora, i dalje bori za svoje ognjište, za decu, za našu budućnost. Hvala im na tome što se nisu uplašili i što su dokazali da je svetnja za koju se borimo veća od svake pretnje i nepravde koju stave pred nas – piše u objavi i dodaje:

– Naša pobeda prošle nedelje bila je nova nemačka fabrika u Pančevu. Pobede su i strateško partnerstvo Srbije sa Azerbejdžanom, koje smo potvrdili tokom posete predsednika Alijeva, jačanje tradicionalnog prijateljstva i saradnje sa Italijom i Francuskom, o čemu sam razgovarao sa njihovim najvišim zvaničnicima, kao i bratske veze naroda Srbije i Republike Srpske koji uvek mogu da računaju i da se oslone jedni na druge.

I zato, idemo dalje, u nove pobede! Živela Srbija!, zaključio je predsednik.

(Pink.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.