NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA: Sin sudije Ninoslava Spasića (15) pretučen u svlačionici! NE VIDI NA DESNO OKO I NE MOŽE DA JEDE!

09:54

25.11.2022

Podeli vest:

printscreen/ Plus Online

Otac petnaestogodišnjeg dečaka Ninoslav Spasić prijavio je da je u utorak 22. novembra njegovog sina udario drugi dečak i naneo mu teže telesne povrede, o čemu kako kaže poseduje medicinsku dokumentaciju koju je prosledio nadležnim organima.

Slučaj vršnjačkog nasilja u Surdulici zaprepastio je Srbiju. Usled povreda koje mu je u svlačionici posle treninga naneo vršnjak, S. S. (15) ne vidi na desno oko i ne može da jede.

– Moj sin jedinac ima povrede desnog oka, potpuno mu je zatvoreno i ne vidi. Povređena su mu usta i ne može da jede. V. M. ga je maltretirao u svlačionici posle treninga košarke, gde je moje dete bilo bolje. Prvo mu je bacio patike, potom flašicu sa vodom, a onda je počeo da mu vređa roditelje. Govorio je mom sinu da mu je otac lopov, majka kurva, a on je pokušavao da ga smiri i sve je uradio da izbegne svađu. Nasilnik ga je onda tresnuo o zid, moje dete je palo na pod, a V. M. je nastavio da ga šutira u glavu. Ko zna kakav epilog bi bio da nisu pritrčali stariji momci, neki sedamnaestogodišnjaci koji su podigli moje dete – rekao je za Alo! otac žrtve Ninoslav Spasić.

– Zaprepastilo me je ponašanje nasilnikovog oca koji je školskom policajcu, prilikom uviđaja u bolnici, na pitanje da li i njegovo dete ima povrede, rekao da ima povređenu ruku od udaraca. To je bila kap koja je prelila čašu, krenuo sam po pištolj, srećom, supruga me je sprečila – naveo je Ninoslav, koji je u Surdulici poznat kao višegodišnji fudbalski sudija.

Prema njegovim rečima, sukob je počeo zbog ljubomore.

– Moje dete je tog dana imalo patike koje koštaju oko 20.000 dinara. Kupila mu ih je majka, ona je ugledna privrednica i može to da mu priušti. Uostalom, imamo samo njega, godinama smo ga čekali. Uz to, naš sin se osam godina lečio od epilepsije u inostranstvu i, hvala bogu, to je bilo uspešno. Ali baš zbog toga bdimo nad njim. Pitam se da li je normalno da ga krvnički pretuče tamo neki nasilnik zato što je bolji u košarci ili što ima skuplje patike? Da li je normalno da je ovo dvadeseti slučaj vršnjačkog nasilja kod nas na jugu? Šta je s ovom današnjom decom, jesu li na nekim teškim drogama ili su roditelji krivi za sve? – istakao je Spasić, koji je o svemu odmah obavestio tužilaštvo u Pčinjskom okrugu.

Debelo ću im ovo naplatiti, ali meni novac ne treba. Sve što dobijem daću u humanitarne svrhe – zaključio je Spasić.

(Alo.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.