MUNDIJAL OTVOREN PORAZOM: GLAVU GORE! Brazil surov u drugom poluvremenu, za nas tek slede najbitniji mečevi!

22:05

24.11.2022

Podeli vest:

Foto: Printscreen/Rezultati
Srbija nije uspela da napravi čudo protiv Brazila. Orlovi su izgubili od petostrukog svetskog šampiona rezultatom 2:0 (0:0) na startu Mundijala u Kataru.

Držao se naš tim sat vremena, odolevao žestokim naletima favorizovanog rivala, ali je brana popustila pred fantastičnim Rišarlisonom, koji je sa dva gola za desetak minuta rešio pitanje pobednika.

printscreen/RTS

Pokazao je Selesao zbog čega se smatra jednim od najvećih favorita za osvajanje titule. Jednostavno, takvom rivalu još nismo dorasli, druga je to dimenzija fudbala, ma koliko je bila velika vera da se u Dohi može ponoviti lisabonsko čudo.

Vraćamo se u realnost i svoju šansu za prolaz u nokaut fazu tražimo protiv Kameruna i Švajcarske. Za nas Mundijal počinje u ponedeljak kada se sastajemo sa Lavovima, pre nego što drugog decembra ukrstimo koplja protiv Sajdžija.

printscreen/RTS

Od ishoda tih duela zavisi hoćemo li se naći u drugom krugu takmičenja ili Mundijal završavamo u grupnoj fazi. Šansa za plasman je i dalje velika.

Ipak, posle prvih 90 minuta ostaje gorak ukus u ustima. Orlovi su protiv Brazilca morali mnogo bolje, jer mogu mnogo bolje. Šteta je što to nisu i pokazali, bez obzira na konačan ishod.

(Blic.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.