SRBIJA PORAŽENA NA STARTU MUNDIJALA! Čudo izostalo: Brazil moćniji od Srbije! (FOTO)

20:05

24.11.2022

Podeli vest:

printscreen/RTS

90-7 – Kraj meča.

90-2′ Evo situacije pred golom Brazila, mogla je naša selekcija da smanji prednost. Ubacio je sa leve strane Tadić, ali u kaznenom prostoru nije uspeo da konkretnije loptu zahvati Vlahović.

90′ – Igraće se sedam minuta nadoknade vremena.

88′ – Nova izmena u Brazilu – umesto Rafinje na terenu je mladi Gabrijel Martineli.

87′ – Još jednom pokušavaju Brazilci, ovoga puta je zapretio sa distance Rodrigo, nakon što je sjajno prošao sa leve strane.

84′ – Nova izmena kod Srbije, ujedno i poslednja: Umesto Aleksandra Mitrovića na terenu je Nemanja Maksimović.

83′ – Ostavljaju Milinković-Savića defanzivci Srbije na vetrometini u ovim momentima. Ponovo je skinuo udarac Freda sa distance.

82′ – Još jednom sa distance pokušavaju Brazilci, ali je ovoga puta udarac Freda zaustavio Vanja Milinković-Savić.

81′ – Prečka je ovoga puta spasila Srbiju, Brazil je u opasnom naletu. Kazemiro je šutirao sa dvadesetak metara od gola, ali je lopta ostala na okviru.

80′ – Ipak, još jedna izmena, umesto Nejmara u igri je Entoni.

73′ – Kakav gol Rišarlisona! Neverovatan pogodak, makazicama napadača Brazila, koji šalje Brazil na velikih 2:0.

printscreen/RTS

70′ – Kakva situacija pred golom Brazila, nakon prave gužve u petercu lopta je u nekoliko navrata mogla da završi iza leđa Alisona, da bi se akcija završila nepreciznim udarcem Lazovića sa dvadesetak metara.

69′ – Moramo da krenemo konkretnije da igramo u napadu, to je jasno svima, pa i Nemanji Radonjiću. Probio je sa leve strane fudbaler Herte i izborio korner, a nakon udarca iz ugla neprecizno je šutirao Pavlović.

68′ – Sjajan potez Nikole Milenkovića! Izvanredno je štoper „orlova“ startovao i sprečio Nejmara da uputi laku loptu ka Vinisijusu.

66′ – Još dve izmene u Srbiji: Umesto Lukića i Mladenovića na terenu su Vlahović i Lazović. Srbija sada igra sa dva napadača!

62′ – Gol. Vodi Brazil 1:0. Strelac je Rišarlison, koji je posle odbitka nakon udarca Nejmara pogodio za prednost svog tima.

printscreen/RTS

60′ – Strašan šut Aleksa Sandra sa preko trideset metara od gola Srbije. Razoran udarac je, na sreću našeg tima, završio na stativi, ostaje 0:0.

58′ – Evo nečega konkretnog od našeg tima. Sa leve strane loptu je ubacio Tadić, ali je Markinjos izbio u korner i sprečio veću opasnost.

57′ – Dve izmene u našem timu: Umesto Gudelja na terenu je Ilić, dok je umesto Živkovića u igru ušao Radonjić.

55′ – Još jednom je bilo jako opasno pred našim golom. Vinisijus je poslao loptu u Nejmaru, koji je bio u srcu šesnaesterca, ali je lopta otišla preko gola.

54′ – Andrija Živković igra izuzetno loš meč. Prošao je sada Vinisijus još jednom, po ko zna koji put, prilično lako našeg ving beka, ali na sreću našeg tima konkretnije opasnosti nije bilo.

53′ – STRAHINJA PAVLOVIĆ! Kakav start defanzivca našeg tima, koji je sprečio Rišarlisona da uđe u izgledniju priliku.

50′ – Imao je slobodan udarac iz izgledne pozicije Nejmar, ali je njegov šut izblokirao Milenković.

49′ – Ovo ne deluje dobro. Nakon lošeg poteza Živkovića otvorila se kontra Brazila, a sve je kulminiralo žutim kartonom Gudelja, koji je srušio Nejmara na dvadesetak metara od gola.

46′ – Ogromna šansa za Brazil već na početku drugog poluvremena, ali Vanja je ponovo heroj! Nakon greške naše odbrane se u čistoj situaciji našao Rišarlison, ali je čuvar mreže „orlova“ ponovo bio dobro postavljen!

Počelo drugo poluvrijeme.

Nakon prvih 45 minuta nema golova na stadionu „Lusail“ u Dohi. Taktička zrelost Piksija protiv moćnih Brazilaca

 

 

Ovo je ono što smo svi čekali, spektakl je počeo!

 

Foto: Printscreen/Twitter/Dejo

Ono što se od ranije znalo, jeste sastav Brazila, praktično da Tite nije imao dilema pred ovaj susret, za razliku od Dragana Stojkovića, koji se odlučio za sastav bez Kostića i Vlahovića!

Startne postave izgledaju ovako:

Brazil: Alison – Danilo, Markinjoš, Tijago Silva, Aleks Sandro – Kazemiro, Paketa – Rafinja, Nejmar, Vinisius – Rišarlison. 

Srbija: Vanja Milinković-Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Mladenović, Gudelj, Lukić, SMS, Tadić – Mitrović.

(Sportske/Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.