ZBOG SUDARA U TERAZIJSKOM TUNELU TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU! Centar grada potpuno blokiran, ogromne gužve i na Novom Beogradu!

17:35

24.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/Naxi Kamere

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u Terazijskom tunelu, a koji je potom zatvoren za saobraćaj i to usred popodnevnog špica, došlo je do totalnog saobraćajnog kolapsa u širem centru grada i na Novom Beogradu.

U nesreći su učestvovala 4 automobila, a pošto je je Terazijski tunel glava ruta na relaciji Novi Beograd-centar grada, na obe strane je potpuni kolaps.

Brankov most je tako potpuno zakrečen, kilometarske kolone se slivaju na ovaj most iz pravca Bulevara Mihajla Pupina.

Foto: Screenshot/Naxi kamere

Takođe, s druge strane, u centru grada, ogromne gužve kreću iz Bulevara kralja Aleksandra i prelivaju se na Trga Nikole Pašića koji je veza sa Terazijskim tunelom.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Mostovi su inače zakrčeni. Nepregledne kolene su tako i na mostu Gazela (više pravac Novi Beograd-centar grada) Pančevačkom mostu (iz Borče ka gradu) i Mostu na Adi (ka centru grada).

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Ogrmone gužve su i na autoputu, Autokomandi, Bulevaru vojvode Mišića, odnsono kod Sajma i na Mostarskoj petlji, na Savskom trgu, Takovskoj ulici, u Jurija Gagarina, Bulevaru despota Stefana…

(Blic.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.