IMA SE, MOŽE SE! Milica Pavlović za 5 dana u Dubajiu iskeširala 5.000 EVRA za smeštaj! Evo u kom LUKS HOTELU pevačica odseda!

20:52

23.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/ig: senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović održaće koncert u Dubaiju, gde boravi već nekoliko dana, a smeštena u jednom od najluksuznijih hotela na svetu.

Milica je smeštena u čuvenoj Duabi Marini, a gde noćenje košta paprenih 1.000 evra.

Pavlovićeva je za samo četiri dana koliko će provesti u Dubaiju, što zbog koncerta, što zbog odmora za smeštaj samo iskeširala više od 4.000 evra.

Uzimajući u obzira da nije žalila para, te da je sebi prišutila potpuni luskuz, Milica je za dodatne detalje, odnosno pun pansion doplatila još 1.000 evra, što znači da je za samo četiri dana „pukla“ 5.000 evra na smeštaj u Emiratima.

Pavlovićeva je tokom leta, za dva i po meseca, imala više od 70 nastupa, a taj tempo se nastavio i od oktobra, te će, trenutke u Dubaiju iskoristiti i za odmor i uživanje sa prijateljima.

Inače, luksuzni hotel se sastoji od dve kule od 77 spratova povezane nebeskim mostom i poseduje prelivni bazen na krovu, koji se nalazi skoro 294 metra iznad mora i nudi neverovatnu panoramu na najluksuzniji deo Dubaija.

Ono što je posebno zanimljivo u hotelu u kojem je odsela Milica gostovale su mnoge svetske face kao što su Riki Martin i mnogi drugi.

(Kurir)

MILICA PAVLOVIĆ OTIŠLA U DUBAJI DA ZABAVLJA ORLOVE I NAVIJAČE Idemo da napravimo jednu fenomelanu uvertiru i razveselimo naš narod.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.