Mirjana Karanović volela 20 GODINA MLAĐEG kolegu! Evo kako je govorila o ovoj ROMANSI

14:35

21.11.2022

Podeli vest:

Foto: Instagram/MK

 

Predstava „Noć Helvera“ u režiji Dina Mustafića, premijerno će biti odigrana u Beogradskom dramskom pozorištu, 24. novembra 2022. od 20 časova na maloj sceni „Predrag Pepi Laković“. Repriza je zakazana za 25, novembar. U predstavi igraju Mirjana Karanović i Ervin Bravo.

Glumica Mirjana Karanović nikada se nije udavala, a nije ni previše detaljisala o svom emotivnom životu. Ipak, svojevremeno je do javnosti dospela informacija da je u ljubavnoj vezi sa kolegom iz Bosne, sa kojim igra u predstavi.

Naime, u pitanju je dvadest godina mlađi kolega Ermin Bravo, kog je upoznala u Sarajevu, dok su radili na predstavi „Noževi u kokošima“, u kojoj su glumili strastvene ljubavnike. Priroda predstave i način na koji su je oni igrali, tvrde upućeni, neminovno su doprineli pojavi varnica.

– Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala – rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za „Gloriju“.

– I Ermin i ja, bez obzira na to što starimo, i dalje igramo te likove jer oni nisu ograničeni godinama. Ima nekih predstava koje više ne mogu da igram jer su predodređene za mlađe glumice. Ovde je drugačije.

S druge strane, Ermin Bravo, koga u domovini zovu „dragulj BiH glumišta“ istakao je da njih dvoje vole da rade zajedno i da traže način da se to ponovo desi, kao i da je to partnerstvo koje je doživotno.

 

(Kurir.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.