AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Šarku i Sivku!

11:31

21.11.2022

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.
Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Šarka

Ženka, mešanac s genima šarplaninca, starosti oko četiri godine, traži novi dom, nakon što je sterilisana, mikročipovana i vakcinisana protiv besnila.
Ova lepotica, za razliku od čistih šarplaninaca, ima kratku dlaku, ali i njihovu veličinu i dobroćudnu narav. Ona voli da se mazi, ali zna da bude čuvar kada je to potrebno.
Naučena je na povodac, što znači da je bila nečija, ali je nažalost izbačena na ulicu. Nalazi se privremeno u gradskom prihvatilištu u Vlasinskoj ulici (352-148), gde čeka odgovorne udomitelje i gde se može upoznati.

Sivka

Traži se neko ko bi mogao i želeo da udomi ovu dundicu, koja se pojavila kod restorana u Skadarskoj ulici na Kudeljarskom nasipu pre oko mesec dana.
Još uvek je štene, jer je stara oko četiri meseca, pa je blesava i mila, a kako živi pored prometnog puta, svakog dana je u riziku da nastrada.
Onome ko bude želeo da je udomi, biće pokriveni troškovi vakcine, obeležavanja i sterilizacije, a vreme izmiče jer su noći već hladne, a stiže i zima.
Ona spava na otvorenom i neće preživeti minuse, pa svako ko želi da je usreći, treba da pozove 062/927-75-19.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com.

Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148.
Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.