ANASTASIJA POSLALA ROMANTIČNU ČESTITKU NEMANJI GUDELJU Srećan rođendan ljubavi moja! Poslušajte dirljivu pesmu koju mu je posvetila!

14:25

16.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/ig: raznatovicanastasija

Fudbalskom reprezentativcu, Nemanji Gudelju, cvetaju ruže na terenu i van njega. Naime, on danas proslavlja 31. rođendan, a iako je sa nacionalnim timom daleko od porodice i devojke Anastasije Ražnatović, ona je rešila da mu javno čestita i pokaže koliko ga voli.

Ekspedicija Srbije doputovala je u utorak u Manamu, prestonicu Bahreina, gde će protiv selekcije domaćina imati jedinu proveru (18. novembar, 16.30) pred odlazak u Katar (19. novembar) i mečeve na Svetskom prvenstvu.

Jedan od putnika je i Nemanja Gudelj, član Sevilje, koji ove srede proslavlja rođendan. Njegova izabranica, pevačica Anastasija Ražnatović, emotivnom porukom je rešila da čestita Piksijevom pulenu rođendan!

– Srećan rođendan ljubavi moja – napisala je Cecina naslednica, a uz video je postavila i pesmu „Lost without you“ koja dovoljno opisuje koliko joj je stalo do svog emotivnog partnera!

(Informer)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.