SRBIJA I RUKOVODSTVO STALI IZA SRPSKIH GRAĐANA Oni koji su napustili prištinske institucije potpisali ugovore sa Srbijom! Imaće ista primanja!

08:14

18.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/yt: Maxy Travelette

Građani koji su napustili službe privremenih prištinskih institucija potpisali su u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu ugovore sa Republikom Srbijom kojim im se garnatuje da će imati primanja kao na prethodnim radnim mestima.

Građani su zahvalili predsedniku Aleksandru Vučiću na ispunjenom obećanju, a to je da će država Srbija biti uz njih.

„Primili smo rešenja zahvaljujući našoj državi i našem predsedniku Vučiću koji nam pruža materijalnu i moralnu podršku za naš opstanak na Kosovu i Metohiji”, rekla je za TV Most bivši policajac Gordana Mitrović, prenosi Tanjug.

Još jedan bivši policajac Nikola Milić izjavio je da se potpisivanjem ugovora pokazalo da su država Srbija i rukovodstvo stali iza srpskog naroda.

„Ovo je velika satisfakcija, kako u moralnom, tako i finansijskom smislu. Pokazatelj da ćemo opstati i ostati na ovim prostorima”, rekao je Milić.

Bivši radnik suda Velimir Mićović rekao je da potpisivanje ugovora dokaz da Srbi imaju perspektivu.

„Kao mlad čovek sa mladom porodicom mogu da opstanem ovde, mogu da planiram budućnost ovde. Želim da se zahvalim državi Srbiji na ovom gestu, što nas nije ostavila na cedilu, već nam je dala vetar u leđa da ostanemo ovde”, poručio je Mićović.

(Politika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.