JELENA TOMAŠEVIĆ OPET U DUETU SA ANDREOM BOČELIJEM! Pevačica će još jednom ukrstiti glas sa svetskim tenorom OVAJ PUT U ABU DABIJU (VIDEO)

13:55

17.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/ig: jelenatomasevic_official

Jelena Tomašević imala je nastup za pamćenje, kada je ovog leta bila gošća na koncertu Andree Bočelija na „Belgrade River Festu“ na platou Geozavoda, u pratnji simfonijskog orkestra RTS-a. Ona i navedeni orkestar će ponovo nastupiti sa slavnim tenorom, ovog puta na koncertu u Abu Dabiju 24. novembra.

Gostujući u emisiji „Beogradska hronika“, Jelena Tomašević je evocirala uspomene sa zajedničkog nastupa sa maestrom Bočelijem u Beogradu.

– To uzbuđenje koje je trajalo pre koncerta, za vreme koncerta, posle koncerta, to su neki retki doživljaji koji mogu da se dese u karijeri i u životu. Tako da sam presrećna da smo Simfonijski orkestar RTS-a i ja ostavili tako snažan utisak na ovogodišnjem „Belgrade River Festu“, koji je postao jedan od najznačajnijih kulturnih manifestacija u našoj zemlji – rekla je Jelena Tomašević, prenosi RTS.

Jelena je navela da je imala osećaj da će opet nastupiti sa Bočelijem, što će se i na kraju opet desiti.

Kako je navela Nataša Milošević iz Muzičke produkcije RTS-a, repertoar na koncertu u Abu Dabiju će biti sličan onom beogradskom. Orkestar je spreman, a dirigent, maestro Karlo Bernini dolazi 19. novembra u Beograd. Biće održane probe 20. i 21. novembra. Put Ujedinjenih Arapskih Emirata kreće se 22. novembra.

Jelena Tomašević će sa Bočelijem izvesti dva dueta, i to „Vivo per lei“ i „Canto de la terra“, kao što je to uradila u Beogradu. Takođe, u solo varijanti će uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a izvesti i pesmu I „Will Always Love You“.

(Telegraf)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.