KONSTRAKTA DOBILA DVE GREMI NAGRADE! Konstrakta se pohvalila statuama na Instagramu i izazvala haos! Čestitke se nižu!

14:36

16.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/ig: konstrakta

Pevačica Ana Đurić Konstrakta je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa replikom prestižne Gremi nagrade koju joj je poklonila obožavateljka, a za koju su mnogi pomislili da je prava, te da je Konstrakta postala prva Srpkinja koja je nagrađena Gremijem.

Ana Đurić Konstrakta je postigla sjajan uspeh na ovogodišnjoj Evroviziji kada je sa pesmom „In corpore sano“ predstavila Srbiju i zauzela visoko peto mesto!

Čim se pojavila, pomenuta pesma je postala hit, a Konstrakta je postala jedan od najpoznatijih izvođača u Srbiji i regionu. Ana je originalnim tekstom, muzikom, ali i performansom oduševila kako našu, tako i evropsku publiku, pa ne čudi što su mnogi u Torinu nju videli kao favorita.

Konstrakta je nekoliko meseci kasnije bila predložena za nominacije za prestižnu Gremi nagradu, ali iako nije uspela da se izbori za nominaciju, publika i fanovi su je nagradili trofejem!

Foto: printscreen/ig: konstrakta

Naime, jedna od Konstraktinih obožavateljki joj je poklonila repliku čuvene statue i to u kategorijama za „najboljeg novog izvođača“ i „najbolji performans“, a pevačica je fotografije ovog nesvakidašnjeg poklona objavila na društvenoj mreži Instagram.

Isprva, Konstraktini pratioci nisu primetili razliku između replike i originala pa su počele da se nižu čestitke, iako proglašenje pobednika nije ni na vidiku.

Pevačica je slatko nasmejala fanove, a kako izgledaju Anine „nagrade“ možete videti na fotografiji iznad.

(Informer)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.