SASLUŠAN VOZAČ (19) KOJI JE UDARIO TRUDNICU U 8. MESECU TRUDNOĆE Priznao da je došlo do kontakta! Trudnica usled pogoršanog stanja pobacila!

08:15

14.11.2022

Podeli vest:

Milan Šupica

M. K. (19), vozač koji je u Banatskom Novom Selu udario trudnicu T. I. (24) koja je bila u osmom mesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi.

Prema informacijama, sumnja se da Tijana I. (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo „renoa megan“ koji je vozio pod dejstvom alkohola 0,55 promila sa i probnom vozačkom dozvolom.

„Tijana je je bila u osmom mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja“, kaže izvor.

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač Marko K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je sproveden na saslušanje, na kom je priznao da je došlo do „kontakta“

(RTV Vojvodina)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.