DIJETA BOJANE STAMENOV DAJE SVE BOLJE REZULTATE Pevačica za godinu dana izgubila čak 70 kilograma! Ovo je njen specijalani režim ishrane

13:36

31.10.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/RTS

Dijeta Bojane Stamenov usledila je kao jedino rešenje pevačice za novonastale zdravstvene probleme. Naime, bivala je iz dana u dan sve nervoznija, najčešće bez razloga, šećer joj je skočio na 30, a i pogled joj se maglio te nije videla dobro.

Prvobitna ideja ove „debelice“, kako samu sebe naziva bila je da ode na intervenciju smanjivanja želuca za šta je i počela pripremu. Budući da je za operaciju morala da sredi šećer i smrša promenila je ishranu i počela da vežba, a već posle četiri meseca kilogrami su počeli da se tope. Za kratak period skinula je 30 kilograma i shvatila da je smanjivanje želuca gubljenje vremena i vrlo rizična stvar.

Dijeta Bojane Stamenov sastojala se iz piletine, jaja, ribe, salate, voća sve po unapred utvrđenom režimu, istovremeno aktivno je trenirala i razgovarala sa trenerom na temu da li je u toku da na imala stres. Sve to zajedno pomoglo joj je da skine 70 kilograma čime se ona pohvalila pojavivši se na jednom javnom događaju.

Za pevačicu je najveća senzacija bila to što sada, nakon ove ogromne promene, može da kupuje garderobu kakvu poželi, što ranije nije bio slučaj.

„Ne stižem da spavam i jedem kako treba, jedino treniram kako treba. Kada budem skinula 100 kilograma, onda će biti senzacija, mada onda ću baš biti premršava. Počela sam da kupujem garderobu, što je takođe senzacija“, rekla je Bojana za  RTS ordinaciju“.

Bojana je u ispovestiza magazin Story rekla da je sve krenulo tako što je počela da vežba sa personalnim trenerom, koji ju je postavio na specijalan režim ishrane, vremenom je odustala od operacije, budući da su treninzi počeli da daju ozbiljne rezultate.

– Zbog korone sam čekala dugo. Kilogrami su počeli u jednom trenutku da stagniraju, čak i da idu gore. Bila sam jako očajna tada. Na nagovor drugarice javila sam se jednom treneru, iako sam bila jako skeptična. Bilo mi je jako neprijatno i početak mi je bio jako traumatičan. Sa treninzima i programom smo krenuli sa 185 kilograma, a pre toga sam skinula mnogo. Ispričala sam treneru kako se hranim. Opisala mu kakvi su mi obroci bili i samo mi je dao njegov plan i program. Od jednom mogla sam da jedem voće, što mi je bilo strogo zabranjeno zbog šećera u nutricionističkom režimu, mogla sam da jedem i grčki jogurt, sočivo i pasulj i grašak.

– Plan ishrane je bio sličan nutricionističkom režimu. Imala sam tri obroka dnevno, smela sam voće i obrok svaki mi je bio zasitan. Nikad nisam bila gladna. Pa za doručak sam jela tri pržena jaja, paradajz, krastavac, salatu i voćku, ali samo u početku dok sam bila na svedenoj ishrani. Za ručak pojedem 250 grama pečenog pilećeg mesa i salata i isto voćka. Za večeru mogu da pojedem ovsene pahuljice sa kiselim mlekom ili integralni rižoto sa pečurkama ili salatu neku ili ribu – otkrila je pevačica tajnu svog jelovnika.

(RTS, Story)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.