PARTIZAN ODLAZI NA AZURNU OBALU PO PROLEĆE U EVROPI: Gordan Petrić ne razmišlja o konačnoj poziciji na tabeli, najbitnije je da se prođe grupa

08:22

27.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt/Rts Oko

Bilo bi sjajno kada bi se sve to ostvarilo u četvrtak.

Cilj je ostvariti dobar rezultat, remi bi doneo Partizanu ogromne šanse da stigne do zacrtanog cilja, a pobeda bi značila i siguran plasman.

Protivnik je ekipa Nice koja ima kadrovskih problema pred ovaj duel.

Gordan Petrić smatra da će njegov tim biti konkurentan, a smatra i da Nica i te kako ima kvalitet da promeni dosadašnje sezone jer nisu baš najbolje počeli.

„Što se tiče sutrašnje utakmice, to je svojevrsno drugo poluvreme, jer smo ono „prvo“ odigrali u Beogradu. Sada sledi totalno drugačiji meč, i to iz prostog razloga jer imamo prednost na tabeli, možemo da na terenu delujemo onako kako mi to hoćemo. Nema potrebe da naši igrači budu u nekoj nervozi, treba da budu rasterećeni, da pruže maksimum i uživaju. Nica kao Nica, u poslednje dve utakmice igrala je promenljivo, ali to ne treba da zavarava, svakako da ona ima kvalitet da promeni i tok zbivanja na terenu i da nam napravi problem“, rekao je Gordan Petrić.

Trener crno-belih poziva i na rasterećenost.

„Ja ne razmišljam o tome da li ćemo biti prvi ili drugi, meni je bitno da ispunimo cilj koji smo postavili kad smo počeli da igramo ove utakmice, a to je da igramo na proleće evropski fudbal. E sad, šta će biti sutra… Bilo bi lepo da mi dobijemo taj meč i da možemo mirnije da igramo poslednje kolo. Siguran sam da će momci biti koncentrisani i da će dati svoj maksimum, da ćemo pokušati da sve završimo u četvrtak. Oni su svesni svega ovoga“, ističe on.

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.