AUTO-SLALOM TRKA U RAKOVICI: Darko najuspešniji „Fanatik“

13:06

25.10.2022

Podeli vest:

Privatna arhiva

Članovi Auto-moto sportskog udruženja „Fanatik” iz Pančeva učestvovali su nedavno na auto-slalom trci u Rakovici, gde su i ovog puta dostojno predstavili Pančevo, ali i boje svog kluba.

Najuspešniji među „fanaticima” bio je Darko Terzić, koji je pobedio u klasi šest i ponovo bio najbrži junior.

– Darko je svoj automobil marke „opel astra” delio s klupskim kolegom Nikolom Isakovim, koji je uspeo da dođe do trećeg mesta. Nikola je imao odličan ritam i vreme, ali se u poslednjoj vožnji desio defekt na prednjem levom točku, tako da je s jednom vožnjom manje ovo odličan rezultat – kažu iz AMSU „Fanatik”.

U takvim situacijama važan je timski rad, što je u ovom slučaju i presudilo.

– Ovaj tim ima najboljeg mehaničara, Zorana Stojkovića Kizu, koji je za svega nekoliko minuta otklonio kvar i spremio automobil za Darkovu treću vožnju. On je zatim pokazao kako do pobede. Ništa manje uspeha nismo imali ni u klasi sedam. Ivan Anđelković i Stefan Velimirov vozili su čitavog dana u vrhu klase, a na kraju su odlučili detalji. Stefan je bio četvrti, a Ivan treći. Ova trka se bodovala za šampionat Srbije. Osvojen je dovoljan broj bodova i borba se nastavlja – ističu u „Fanatiku”.

Privatna arhiva

Aleksandar Isakov i Dragan Straživuk ovog puta nisu imali zapaženije rezultate.

– Njihov „sitroen AX” je još u razvoju, a na takvom automobilu iznenađenjima nikad kraja. Na kraju dana svi su zadovoljni i vraćaju se u svoje garaže, jer nas već 5. novembra očekuje i poslednja trka u kalendaru, „Ušće 2022”. Voziće se uporedo s kružnim trkama. To će ujedno značiti kraj sezone, a planovi za sledeću već su na pomolu, što najviše brine našeg mehaničara Kizu, ali tako je to u našem sportu. Vraćamo se u našu garažu i obećavamo bar jednog šampiona ove sezone – poručuju pančevački „fanatici”.

Sezona se bliži kraju, ali uspesima pančevačkih zaljubljenika u automobilizam nikad kraja.

Pančevac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.