MILAN POPOVIĆ I IGOR KOJIĆ NERAZDVOJNI! Naš fotograf snimio ih na stadionu FK Železničar u Pančevu!

12:54

24.10.2022

Podeli vest:

Foto: Milan Šupica

Biznismen Milan Popović i Igor Kojić, koji su u javnosti poznati i kao bivši partneri pevačice Severine Vučković, zakopali su ratne sekire. Za vikend su viđeni na stadionu FK Železničar u Pančevu, uoči utakmice protiv FK Vršac.

Kralj bakra je došao da gleda utakmicu a sa njim je bio i Igor Kojić. Kako smo jedno prilikom i pisali, Popović je odlučio da pomogne Kojiću da se što bolje probije u menadžerskim vodama.

Podsetimo, zakopavanje ratnih sekira nekadašnjih suparnika došlo je spontano, a povezali su ih zajednički prijatelji.

– Nemam nikakvih loših reči protiv Igora, jer on i ja nismo bili konkunkurencija, nije pretnja, sad smo i istom timu, sad dajemo zajedno i golove jer igramo u istom fudbalskom timu“, objasnio je nedavno Milan Popović, hvaleći Igora da je veoma dobar čovek, uspešan, kvalitetan.

„Mnogi komentarišu da je Igor izdajnik i da je za to uzeo veliki novac, da sam kupio audi od 500.000 evra i ne znam ti ja šta. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvari. Nisam imao informaciju šta se dešava s njima, službeno se jesu razveli, ali nisam znao šta se dešava u Severininom taboru. Na plaži smo bili, na večeri, pa na doručku, bukvalno smo sedeli jedno pored drugog, rame uz rame. Onda je Igor rekao: „Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom. Zahvaljen sam njemu i porodicu Kojić jer su bilu tu“, ispričao je nedavno Milan u Novom jutru.

Foto/M.Šupica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.