HRAMLJAJUĆI SA POVREĐENOM NOGOM JEDINI PRIŠAO DA ZAŠTITI ŽENU U AUTU: Policajac Rade još jednom potvrdio da je heroj Užica

11:27

19.10.2022

Podeli vest:

foto: RINA

Nemila scena odigrala se u na Rakijksoj pijaci u Užicu kada je žena koja je u automobilu vozila stariju ženu i dete doživela veliku neprijatnost, a sve zbog ustupanja prvenstva prolaza na raskrnici.

„Sedeli smo u obližnjem kafiću kada je došlo do sukoba. Na kolovozu je došlo do nesuglasica ko će da prođe prvi. Mladić koji je bio za volanom golfa prvo je verbalno napao , a onda je izašao iz  svojih kola i krenuo ka puntu u kom je bila žena . Izgledalo je da hoće verbalno i fizički da se obračuna s anjom, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Sve je potrajalo nekoliko minuta, a onda je iz bele škode koja se nalazila u neposrednoj blizini ova dva vozila, izašao mlađi muškarac. Videlo se da mu je noga povređena, uz to je i  hramao, ali je prišao do žene  kako bi je zaštitio.

„Stao je u njenu odbranu i sprečio da sukob eskalira. Vozač golfa je onda počeo da provocira i njega i da ga vređa, ali se povukao u svoje vozilo i otišao. Povrđeni spasitelj i sam je u svom automobilu imao ženu i decu“, dodaje očevidac ovog događaja.

Na kraju je cela terasa kafića aplauzom pozdravila ovog mladog zaštitnika koji je odmah reagovao i stao na stranu napadnute žene. Kasnije se saznalo da je ovaj dobri čovek zapravo policajac koji tog trenutka nije bio na dužnosti, Rade Vasović Bambi, koji je prošle godine postao poznat u čitavoj Srbiji kada je spasio staricu prelazeći sa terase 15. sprata na sprat ispod jer vrata njenog stana nisu mogla da se otvore.

Prava drama se odigrala se na 14. spratu kada su pomislili da je starica mrtva, a nisu mogli da uđu u njen stan. Rade se zaljuljao i skočio na njenu terasu i video da je u jako lošem zdravstvenom stanju. Na trenutke je gubila svest, a on kako je lupao tada bi se budila i jedva došla i otvrila vrata, nakon čega je zbrinuta i spasena.

 

(RINA)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.