PREDSEDNIK VUČIĆ UGOSTIO ZLATNE ODBOJKAŠICE: Od Tijane Bošković dobio na poklon dres sa brojem 18

12:55

17.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/Rtvpancevo.rs

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, ugostiо је zlatne odbojkašice u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika.

– Znam da vam je ovo smaranje posle dočeka, ali šta da vam radim kada osvajate toliko medalja. Želim da vam u ime naše zemlje čestitam. Nikada nismo imali nekoga ko radi ovo što vi radite. Koliko god smo slavili košarkaše, košarkašice, vaterpolsite, odbojkašice su nam donele najviše radosti. Pobediti 12 utakmice, Poljski i Ametiku dva puta, fascinantan rezultat, mentalna snaga ne samo fizička. U martu 2025. godine biće otvoren nacionalni centar, do kraja godine ćemo prebaciti 180 miliona za klubove mušku i žensku konkurenciju, gledaćemo da to bude brzo.Devojke, da vas obradujem. Danas ćete imati novac koji ste zaradile. Možete da trošite koliko sutra, važno nam je da pokažemo efikasnost.Svako nam je takmičenje važno, ali OI je takmičenje nacija. To je za nas od presudnog značaja. Kad bi mogle još jedno zlato sa OI u Parizu – istakao je Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije uspela je da odbrani titulu svetskog šampiona, a trofej najboljoj selekciji u nedelju je stigao u Beograd.
Predsednik države je zatim dobio poklon od kapitena reprezentacije Tijane Bošković, dresa sa brojem 18.

– Želim u ime čitave reprezentaicje da se zahvalim na današanjem prijemu. Za nas je uvek velika čast igranje za nacionalni tim. Hvala za podršku, a mi ćemo dati sve od sebe da se uvek vratimo sa medaljom – rekla je Tijana Bošković.

rtvpancevo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.