REAKCIJE JAVNOSTI NA INCIDENT NA STADIONU PARTIZANA: Ja sam čuo da postoje poznati fudbaleri, sportisti ali „poznati navijač“ to samo u Srbiji ima

10:13

14.10.2022

Podeli vest:

Foto: Twetter/OM

Navijač Partizana Dalibor Petrović, koji tvrdi da je pretučen od strane obezbeđenja naočigled svih ljudi koji su se u tom trenutku nalazili u tunelu koji prolazi kroz stadion Partizana, poznat je u fudbalskim krugovima jer godinama na tribinama stadiona prodaje kokice i od toga živi.

Incident koji se dogodio u prostorijama kluba preneli su skoro svi beogradski mediji i naišao je na interesovanje cele javnosti. Međutim, vest koja je prenesena i na društvenim mrežama, izazvala je komentare jer je Dalibor okarakterisan kao „poznati navijač“.

Podsetimo, do incidenta je došlo kada je Dalibor došao da kupi karte i da se dogovori sa osobljem oko prodaje kokica, međutim došlo je do sukoba sa obezbeđenjem i on je završio u bolnici umesto na utakmici Partizana i nemačkog Kelna. Nakon što se vest proširila među navijačima i pristalicama Partizana, očekivano je usledila reakcija, među kojima je bilo i onih koji nisu imali razumevanja za Dalibora, pa su mislili da je sve to nastalo njegovom zaslugom, ali i onih kojima je zasmetalo što se koristi termin“poznati navijač“.

Tako su čitaoci u svojim komentarima naveli i da:

Zoran je naveo  je „čuo da postoje poznati fudbaleri , sportisti ali „poznati navijač“ to samo u Srbiji ima“, a

Nole da je „prosto je neverovjerovatno da grupa navijača hoće da izbaci svoj tim incindentima“. Neki su ovaj incident iskoristili da zatraže „Uprava napolje“, ali

Zacvo P kaže da „pravi partizanovac plaća kartu za ulaz na stadion, a ne traži da mu daju besplatno. Pravi navijači su, u uređenim zemljama, najveći izvor prihoda kluba. Kupuju karte, dresove, šalove itd. Samo ovde su navijači na grbači kluba“.

Printscreen/yt

Printscreen/yt

Printscreen/sportal.blic.rs

Printscreen/sportal.blic.rs

Ipak, velika većina navijača je, kao i Ostoja Mijailović, pružilo punu podršku Daliboru i poželelo mu što brži oporavak i povratak na stadion.

 

Pančevac/M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.