KARATISTI NA VISINI ZADATKA: Novi uspesi Dinamovih boraca

11:03

11.10.2022

Podeli vest:

Četiri takmičara Karate kluba Dinamo nadmetala su se poslednjeg vikenda u septembru na međunarodnom turniru „Kroacija open” u Rijeci. Bilo je to pripremno takmičenje za kandidate koji konkurišu za nastup na Svetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje će biti održano krajem oktobra u Turskoj.
U izuzetno jakoj konkurenciji najbolji rezultat ostvario je mlađi senior Nikola Ivanović, koji je sa četiri pobede protiv takmičara iz Austrije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 75 kg.

Kadet Mateja Stepanov i mlađi senior Darko Spaskovski poraženi su u prvom kolu, dok je Aleksandar Zdešić nastupio u katama i uspešno prošao prvi krug, ali je zaustavljen u drugom kolu.

Reprezentaciju je predvodio vršilac dužnosti selektora Predrag Stojadinov.

U subotu, 1. oktobra, u Novom Bečeju je održano Prvenstvo Vojvodine za kadete i mlađe juniore. Mladi takmičari KK-a Dinamo bili su uspešni i na tom takmičenju.
Zlatnu medalju je osvojio kadet Mateja Stepanov, srebrom su se okitili Natalija Igić, Novak Nikolić i Tara Đurđević, a bronze su zaslužili: Nikola Subin, Pavle Milošev, Miloš Milutinović, Antonije Ćulibrk i Ognjen Čekerevac.

Dobro su se borili i: Nikola Javorac, Dorotea Bugarin, Nataša Pap Marković, Jelena Milentijević, Marko Forđarini i Vanja Čekerevac.
Treneri Predrag Stojadinov i Nenad Sokolović zadovoljni su borbenošću takmičara kojima predstoji brušenje forme za nastup na Prvenstvu Srbije, koje će biti održano 15. oktobra u Čačku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.