NESREĆA NA PANČEVAČKOM PUTU: Poginuli vozač i putnici sa zadnjeg sedišta SUVOZAČ IMA POLOMLJENE PRŠLJENOVE I POVREDU PLUĆA

10:23

11.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/PinkTV

Prvo osnovno tužilaštvo oglasilo se povodom nesreće koja se sinoć dogodila na Pančevačkom putu u Beogradu, a u kojoj su stradali Goran R, Svetlana P. i Slobodan T, dok je teško povređen Tomislav P.

Kako se navodi u saopštenju, poginuli su vozač i dva putnika koja su se nalazila iza vozača, dok je suvozač zadobio teške telesne povrede.

Dežurni zamenik javnog tužioca sinoć je obavio uviđaj zajedno sa saobraćajnom policijom i sektorom za vanredne situacije.

– Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca biće dostavljen izveštaj o navedenom događaju. Na osnovu izvršenog uviđaja i zatečenih tragova do saobraćajne nezgode je došlo tako što je preminuli vozač iz nepoznatog razloga krećući se iz pravca Pančeva ka Beogradu levom trakom izleteo sa kolovoza u levu stranu, a zatim udario u metalni stub električne rasvete – saopštilo je tužilaštvo.

– Tomislavu P. polomljeni su vratni pršljenovi, a ima i povrede pluća. Njegove povrede su teške i lekari mu se bore za život – rekao je izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, Goran R. koji je izazvao udes u poslednjih 10 godina imao je 60 saobraćajnih prekršaja. U kolima je navodno pronađeno više flaša alkoholnog pića, ali za sada nema potvrde da su vozač ili putnici bili pod dejstvom alkohola.

 

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.