RVAČKI TURNIR „TROFEJ GRADA PANČEVA“- Odlična organizacija i sjajne borbe

09:43

11.10.2022

Podeli vest:

Rvački klub Dinamo organizovao je međunarodni turnir grčko-rimskim i slobodnim stilom pod nazivom „Trofej grada Pančeva”, koji je održan u subotu, 1. oktobra. U Hali sportova na Strelištu okupilo se preko 150 mladih takmičara iz: Hrvatske, Mađarske, Severne Makedonije, Rumunije, Moldavije, Bosne i Hercegovine i Srbije.
Takmičenje je otvorio svetski šampion u karateu, predsednik Sportskog saveza Pančeva Slobodan Bitević. Svi znatiželjnici koji su u subotu posetili pančevački „hram sporta” uverili su se u sjajnu organizaciju kluba domaćina, a mogli su i da uživaju u odličnim i neizvesnim borbama. Svi koji su se dokazali na strunjači nagrađeni su medaljama i lepim poklonima.
Kao i obično, članovi Dinama bili su veoma uspešni.

Zlatne medalje su osvojili: Nikolina Pivašević, Petra Jovanović, Jelena Krstović, Natalija Obradinov, koja je zaradila i pehar namenjen najboljoj takmičarki celog turnira, Milena Sekulović, Lena Ećimović, Milica Sekulović i Jovana Radivojević.

Srebrom su se okitili Mina Milosavljević, Simeon Pivašević i Stefan Todosijević, a bronze su zaradili: Maša Milosavljević, Mitar Jovanović, Miloš Stjepanović, Mateja Čenejac, Serž Hovakimijan, Aleksa Jović i Ognjen Todosijević.

Boje kluba branili su i: Simona Ivičić, Uroš Filipović, Strahinja Đukić, Artur Hovakimijan i Miloš Jovanović.
Svi učesnici i brojni gosti rastali su se sa samo jednom željom – da se i dogodine vide na istom mestu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.