NIKOLA JOVIĆ NASTAVLJA SA ODLIČNIM PARTIJAMA U DRESU MAJAMI HITA: 15 poena, 12 skokova uz 4 asistencije i 2 ukradene lopte za 23 minuta u igri

07:18

11.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt

Iz meča u meč mladi Srbin igra sve bolje.

Kako se bliži početak nove sezone u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, 19-godišnji srpski košarkaš Nikola Jović se sve ozbiljnije nameće u ekipi Majami Hita, gde je letos stigao iz Mege.

Tokom predsezone Jović iz utakmice u utakmicu dobija sve veću minutažu i ostvaruje sve bolji učinak na terenu.

Počeo je sa pet poena za šest minuta u igri protiv Minesote, nastavio sa 10 poena za 16 minuta protiv Bruklina, a pre tri dana je protiv Memfisa upisao 13 poena i osam skokova za 23 minuta u igri.

Najblistaviju partiju Nikola Jović je prikazao noćas, kada je u pobedi Majamija nad Hjuston Rokitsima od 118:110 ostvario svoj prvi “dabl-dabl“ učinak u svom novom timu – 15 poena, 12 skokova, uz četiri asistencije i dve ukradene lopte za nešto više od 23 minuta u igri!

Efikasniji od njega u pobedničkoj ekipi bio je samo Maks Stras sa 24 poena, a Džamal Kajn je imao takođe 15 poena, ali šest skokova manje od Jovića.

Kod Rokitsa odlične partije prikazali su Grin sa 25, Porter sa 21 uz sedam skokova i Izon sa 17 poena i 12 skokova, ali im to nije bilo dovoljno da izbegnu poraz. Naš Boban Marjanović je odigrao osam minuta i za to vreme upisao dva skoka.

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.