ZVANIČNO – GELOR KANGA STAVIO PARAF NA NOVI TROGODIŠNJI UGOVOR, U ZVEZDI DO 2025.

12:18

10.10.2022

Podeli vest:

Printscreen/yt

Nedugo posle dva gola Fradiju stiže nagrada.

Fudbalski klub Crvena zvezda obnovio je ugovor sa gabonskim vezistom Gelorom Kangom do 2025. godine.

Jedan od najuspešnijih i najvoljenijih stranaca u istoriji kluba parafiraće novi, trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom što će ga zadržati u klubu do njegovog 35. rođendana.

„Prvi dani kada sam došao ovde sa porodicom, osetio sam kao da se nalazim kod kuće. Ljubav koju sam dobio ovde od svih – dece i starijih navijača – je ogromna. Znam koliko mi oni daju, a ono što ja njima mogu da dam jeste najbolje od sebe“, rekao je Gelor Kanga i potom je ocenio svoja dva kultna gola protiv Krasnodara i Ferencvaroša:

„Dokle god budem igrao fudbal sećaću se gola protiv Krasnodara. To je bio istorijski pogodak. Ipak, mi smo u obavezi da dajemo golove i svaki je bitan na svoj način“.

To će praktično značiti da će Kanga završiti karijeru u Ljutice Bogdana. Kanga je u Crvenu zvezdu došao 2016. godine iz Rostova, a potom je dve sezone kasnije otišao u prašku Spartu. Vratio se leta 2020.

„Kanga je igrač koji je svoj boravak u Zvezdi obeležio na fantastičan način. Naša želja je da u narednim sezonama imamo ovakvog igrača u našem timu. Kanga je jedan izuzetan igrač, borac i verujem da će mlađi učiti njegovim primerom kakav je profesionalan odnos prema fudbalskoj igri. Kanga je i naš državljanin, što posebno raduje i ne sumnjam da će u Srbiji ostatak provesti na najbolji mogući način“, rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Sportski direktor kluba Mitar Mrkela takođe je zadovoljan zbog potpisa Gabonca.

„Ovo je važan trenutak za Crvenu zvezdu. Kanga je odličan igrač i mi sa njim i sa ključnim igračima imamo dugoročne planove. Želimo da Zvezda nastavi rad koji je imala poslednjih sedam godina. Želimo da napredujemo i idemo dalje i u sklopu toga i ovaj potpis“, naveo je Mrkela.

Sportske.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.