Scena sa meča Đoković – Čilić obilazi region: Hrvati uzeli srpsku zastavu, o njihovom potezu svi pričaju

10:20

03.10.2022

Podeli vest:

printscreen/ytsportklub

Novak je u finalu savladao Hrvata Marina Čilića 6:3, 6:4, čime je uspeo da uradi nešto, što nijednom igraču ove sezone nije pošlo za rukom. Đokoviću je trofej u Izraelu bio treći koji je osvojio ove sezone posle Vimbldona i mastersa u Rimu, pa je tako postao jedini igrač koji je ove sezone uzeo titule na tri različite podloge.

Sam finalni duel, obeležila je jedna scena, koja obilazi regiona. Naime, kamera je usred meča uhvatila navijače u hrvatskim dresovima sa srpskom zastavom, svi sa osmesima u dobroj atmosferi, dok je jedan od njih imao kačket sa Novakvim znakom. Iza njih su bili i srpski navijači, a činjenica da su i jedni i drugi bili na istom delu tribine i zajedno uživali u teniskom spektaklu, makar je malo promenila poglede prema odnosima dve zemlje.

Takođe, dvojica tenisera su pokazala poštovanje jedan prema drugom, što se moglo videti i nakon meča.

– Marine, uvek je posebno zadovoljstvo i izazov igrati protiv tebe. Drago mi je da i dalje možemo da se borimo za trofeje u našem sportu uprkos velikom nizu godina profesionalne karijere. Srećno dalje, care – napisao je Đoković na Instagramu.

Pogledajte OVDE kako je to izgledalo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.