1

Vlasnik Auto-centra „Zoki” otvorio Zavod za zdravstvenu zaštitu

ZOKIU prisustvu velikog broja gostiju iz svih sfera privrednog i društvenog života vlasnik Auto-centra „Zoki” i lista „Pančevac” Zoran Peševski danas je svečano otvorio prvi privatni zavod za zdravstvenu zaštitu radnika u Vojvodini.

Taj medicinski objekat se takođe zove „Pančevac”, a nalazi se u Ulici Vuka Karadžića 1, preko puta Gimnazije, pored katoličke crkve. Pružaće veliki broj medicinskih usluga, među kojima su preventivni i sistematski lekarski pregledi, laboratorijska dijagnostika, obuka iz prve pomoći za vozače i kandidate za vozače itd. Podjednako je važno i to da oni kojima je neophodno da se pregledaju kako bi izvadili neko lekarsko uverenje ubuduće neće morati zbog toga da lutaju od ordinacije do ordinacije po gradu jer će u Zavodu za zdravstvenu zaštitu „Pančevac” sve moći da završe na jednom mestu.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi angažovani su iskusni lekari više medicinskih specijalnosti (medicina rada, hirurgija, ORL, stomatologija, psihologija, ginekologija, urologija, oftalmologija i neuropsihijatrija). Oni će raditi na novoj opremi, koja je, po mišljenju mnogih, najsavremenija u gradu, a nivo medicinskih usluga koje će pružati korisnicima biće još viši kad stignu i mamograf, skener, magnetna rezonanca i hiperbarična komora.

Vredi istaći i to da će vlasnici koji svoja vozila budu registrovali u Auto-centru „Zoki” dobijati „lojalti” kartice s popustima za usluge u Zavodu za zdravstvenu zaštitu, Auto-servisu „Zoki” i u „Pančevcu”. Na posebne pogodnosti moći će da računaju i penzioneri.

M. G.