1

Velikogospojinski kup – „Fleks” opet na tronu

spo09Tradicionalno nadmetanje u fitnesu „Velikogospojinski kup” održano je 30. avgusta u Elemiru. U tom mestu se već 22 godine održavaju nadmetanja u bodi-bildingu i fitnesu, pa je ovo takmičenje zbog toga svrstano u jedno od najatraktivnijih na Balkanu.

Pančevački Fitnes klub „Fleks” je ovog puta uspeo da osvoji dve zlatne medalje i tako ponovo preuzme primat u regionu. Teodora Stoševski je briljirala u kategoriji „model-fitnes”, pa je po odlukama sudija, ubedljivo trijumfovala nad svojim rivalkama. Najvredniji trofej je zaradio i Vojin Ivanović, koji se nadmetao u kategoriji „bodi-klasik”.

– Drago mi je da smo se vratili na lidersku poziciju, bar kada je ovaj deo Srbije u pitanju. Naši takmičari su pokazali zavidnu formu, a ovi trofeji će nam biti podstrek za dalji rad i pripreme za Otvoreno prvenstvo Srbije, koje ćemo osmi put zaredom organizovati u našem gradu – rekao je Milan Kostić, prvi čovek Fitnes kluba „Fleks” iz Pančeva.

Takmičenje u našem gradu će obeležiti i dolazak takmičara i gostiju iz cele zemlje, ali i susednih država, a čelni ljudi „Fleksa” očekuju dobar nastup pančevačkih takmičara, kao i njihov plasman na Prvenstvo sveta u Slovačkoj.

Aleksandar Živković