Upozorenje: danas ponovo oluja i grad, zaštitite imovinu

Na osnovu hidrometeorološkog upozorenja koje je danas, 1. avgusta, izdao Republički hidrometeorološki zavod, u popodnevnim i večernjim satima, kao i tokom noći, na teritoriji Beograda i okoline moguća je lokalna pojava nepogoda sa obilnim padavinama (preko 20 mm za tri sata), gradom i olujnim vetrom.

Odeljenje za odbranu i vanredne situacije u Pančevu obaveštava građane da je javnim komunalnim preduzećima naloženo da budu u pripravnosti s ciljem preduzimanja mera u slučaju potrebe, a u pripravnosti je i Vodoprivredno preduzeće „Tamiš–Dunav”.

rhmz

Iz Gradske uprave pozivaju građane da prate informacije o vremenskoj prognozi i upozorenjima uz preporuku da zaštite svoju imovinu s obzirom na najavljenu prognozu. Kontakt-telefon u Centru za obaveštavanje je 1985.

U utorak, 2. avgusta, čeka nas promenljivo oblačno i svežije vreme s pljuskovima i grmljavinom, a od srede, 3. avgusta, pretežno sunčano i postepeno toplije. Samo u subotu uveče i tokom noći moguće je prolazno naoblačenje s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

D. K.