1

Uhapšena sedmorica mladića zbog događaja u „Blicu”

HAPSENJEPančevačka policija uhapsila je sedmoricu mladića iz našeg grada zbog toga što su u nedelju, 16. oktobra, napali policajce koji su intervenisali posle prijave da je u kafiću „Blic” jedan gost izboden nožem.

Taj incident se dogodio oko 2.30, nakon što se pomoćniku komandira policije i dvojici policajaca koji su bili u redovnom obilasku ugostiteljskih objekata u centru grada obratio povređeni mladić i požalio se da mu je nepoznata osoba u „Blicu” nanela više ubodnih rana u nožem u leđa i grudi.

Kada su policajci ušli u kafić, zatekli su mladiće koji su ih, pokušavajući da pobegnu, napali, a potom fizički nasrnuli i na petoricu drugih policajaca koji su u međuvremenu stigli kao pomoć. Iako su napadači povredili tri policajca, brzo su savladani i odvedeni u pritvor.

Zbog napada na policajce i posetioca „Blica” uhapšeni su N. P. (1993), L. S. (1995), B. Z. (1992), M. Đ. (1992), M. J. (1996), S. S. (1993) i M. S. (1997).

Inače, ministar policije Nebojša Stefanović osudio je napad na policajce u Pančevu i naglasio da se takvo ponašanje neće tolerisati.

M. G.