1

U toku potraga za sivim „audijem”, Domazetoski bolje

I dalje je u toku tužilačka istraga u vezi sa saobraćajnom nesrećom koja se u noći između 24. i 25. oktobra dogodila na raskrsnici ulica Georgija Dimitrova i Dositejeve. Kako je „Pančevac” danas saznao iz nezvaničnih ali dobro obaveštenih izvora u PU Pančevo, policija preduzima sve mere i radnje na pronalaženju vozača sivog karavana „audi”, kao i njegovih eventualnih saputnika, koji je svojim vozilom pokosio našeg sugrađanina Nemanju Domazetoskog (1995). Iako je doživeo teške traume i povrede, Nemanja je van životne opasnosti i oseća se bolje.

Raskrsnica ulica Georgi Dimitrova i Dositejeve

Raskrsnica ulica Georgija Dimitrova i Dositejeve

Da podsetimo, mladić je prelazio ulicu u trenutku kad je na semaforu bilo zeleno svetlo i tada je na njega, gotovo s leđa, u punoj brzini naleteo „audi” sive boje i odbacio ga na trotoar. Prema rečima očevidaca, Nemanjinih prijatelja s kojima se nekoliko trenutaka pre nesreće pozdravio i krenuo preko pešačkog prelaza, udarac je bio tako silovit da je Domazetoski ostao bez obuće, dok mu je odeća bila potpuno iscepana. Vozač je, pošto je udario nesrećnog mladića, umesto da se zaustavi, dodao gas i prošao na crveno i na tom i na sledećem semaforu. Automobil se kretao toliko brzo da očevici nisu uspeli da vide registarski broj tablica.

Nemanja Domazetoski je zadobio povrede glave i noge i višestruki prelom ruke. S obzirom na to da je on student Kriminalističko-policijske akademije, posebno je zabrinut zbog povrede ruke, jer će mu dalje školovanje biti onemogućeno ukoliko mu ruka ne bude u funkciji. Molimo sve one koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla da pomogne u rasvetljavanju ovog slučaja, da je proslede policiji.
S. T.