1

U susret „Noći knjige”: poklanjamo „Lagunina” izdanja i kozmetiku

noc knjige 3Lepa vest za ljubitelje književnosti glasi da će u petak, 12. juna, od 17 do 24 sata, u knjižarama „Delfi” i „Laguninim” klubovima čitalaca biti održana 19. regionalna „Noć knjige” – najveća manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Sajma knjiga u Beogradu. Pokrovitelj tog događaja, koji će se realizovati i u pančevačkoj knjižari „Delfi” u „Aviv parku”, jeste „Eurobank Srbija”.

Svi posetioci „Noći knjige” već znaju da se za vreme ove sve posećenije i sve popularnije manifestacije mogu pronaći naslovi svih žanrova po neverovatno niskim cenama.

Pančevke i Pančevci ovog petka mogu očekivati popuste na „Lagunina” izdanja (za jednu knjigu 25 odsto, za dve 30 odsto, za tri 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto), kao i 20 odsto niže cene stranih izdanja i naslova ostalih izdavača. Sjajna ponuda gift-asortimana biće snižena za 10 odsto. Sniženja će važiti i pri kupovini na sajtu www.delfi.rs.

Na tom sajtu možete se informisati i o velikim svetskim i domaćim hitovima koje je „Laguna” pripremila povodom predstojećeg praznika čitanja. Pored novih naslova i kupovine po izuzetno povoljnim uslovima, posetioci „Noći knjige” dobiće i vredne poklone prijatelja manifestacije.

U „Laguni” su, kao i obično, i ovog puta mislili i na čitaoce „Pančevca”, te će povodom „Noći knjige” nagraditi troje najbržih koji u petak, 12. juna, tačno u 17 sati, pošalju SMS sa tekstom KO (razmak) Laguna na broj 1201.

Oni će osvojiti sledeće pakete:

1. knjigu „Nada Budisavljević: moja sestra Jovanka Broz” Žarka Jokanovića, „Beauty Therapy Mask Dr Colić” i lak za nokte „Golden Rose Magnetic”;

2. isti komplet kozmetike i knjigu „Onlajn devojka” Zoi Sag;

3. knjigu „Teslina pošiljka” Vanje Bulića, „Beauty Therapy Mask Dr Colić” i losion za telo „Evelin”.

noc knjige 1

Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.

D. K.