1

U nedelju u Pančevu Yasserstain potpisuje kalendare (DELIMO POKLONE)

Spremite se za nezaboravnu zabavu i druženje sa omiljenim jutjuberom, jer će u nedelju, 16. decembra, od 16 do 19 sati, u knjižari „Vulkan” u Aviv parku,  Yasserstain potpisivati svoj kalendar! I to nije sve, pročitajte ovaj tekst do kraja, kako biste saznali kako možete da osvoijite Yasserstainovu knjigu ili kalendar!

Omiljeni jutjuber mnogih Milan Inić poznatiji kao Yasserstain obradovao je sve one koji ga vole novim kalendarom! Yasserstain kalendar za 2019. godinu je ujedno i planer, jer je koncipiran tako da u okviru kalendarijuma postoji prostor za zapisivanje planova, ciljeva, značajnih događaja, ali i podsetnik na datume koji su važni i koje školarci ne bi smeli da zaborave.

Milan Inić Yasserstain odlučio je da sve svoje fanove obraduje stonim kalendarom koji je dizajniran tako da svaki mesec ima posebnu temu, ali i prostor koji svako može da popuni u skladu sa svojim planovima i ciljevima. To svim školarcima omogućava da naprave listu prioriteta, a samim tim i bolju organizaciju tokom cele godine. Kalendar je u boji i moderno je dizajniran. Pored autentičnog sadržaja, obogaćen je ilustracijama sa likom Čibi Milana.

U narednom periodu Milan će potpisivati kalendar i u Vulkan knjižarama širom Srbije, i to na sledećim lokacijama:

14.12. knjižara Vulkan SC Promenada Novi Sad 17h-20h

15.12. knjižara Vulkan UŠČE SHOPPING CENTAR 16h-19h

16.12. knjižara Vulkan AVIV PARK Pančevo 16h-19h

22.12. knjižara Vulkan PLAZA KRAGUJEVAC 17h-20h

23.12. knjižara Vulkan FORUM SHOPPING CENTAR NIŠ 16h-19h.

Milan Inić je srpski jutjuber poznat po svom kanalu Yasserstain, na kome ima preko pola miliona sabskrajbera. Već osam godina snima skečeve sa svojom ekipom, a u njihove najpoznatije serijale ubrajaju se Nemoj biti taj lik, Zbog sira i 5 stvari. Rođen je 1994. godine u Novom Sadu, gde trenutno živi i studira na Akademiji umetnosti. Autor je po istoimenom serijalu, objavio knjigu Nemoj Biti Taj L1k u okviru Vulkan izdavaštva.

POKLON ZA ČITAOCE

A „Pančevac” i „Vulkan idavaštvo” pripremili su Yasserstainovu knjigu „Nemoj Biti Taj L1k” za DVA naša čitaoca i kalendar za TRI naša čitaoca koji nam do PETKA, 14. decembra, u 12 sati, pošalju najduhovitiji odgovor na pitanje „Koji L1k ne treba da budeš kada ideš na potpisivanje  Yasserstainovog kalendara?”. Odabraćemo pet vaših najkreativnijih odgovora: dva će biti nagrađena knjigom, a tri kalendarom.

A najbolji deo tek sledi: dobitnike ćemo o tome da su osvojili nagradu obavestiti u petak posle podne, a oni će svoje poklone moći da preuzmu direktno od Yasserstaina  u nedelju, od 16 do 19 sati u „Vulkanu” u Pančevu. Naravno, autogram se podrazumeva!

Pravilo za slanje SMS-a je sledeće: ukucajte KO (razmak) Yassersain (razmak) tekst poruke i pošaljite na 1201. Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.