1

Trijumf za pamćenje

rukomet kup vojvodine jabuka pancevac loptaMladi rukometaši Dinama, dečaci rođeni 1996. i mlađi, savladali su novosadsku Vojvodinu sa 40:29 i tako prošli dalje u Kupu Srbije.

Novosađani su pre početka duela važili za favorite, ali Dinamova deca su im održala pravi čas rukometa. Gosti su opušteno ušli u meč i za to su platili danak. Razlika u korist „žuto-crnih”je rasla iz minuta u minut, da bi na kraju iznosila čak 11 golova.

Dugo u Pančevu nismo videli ovako dobru rukometnu predstavu. Svaki element igre je bio na visokom nivou,a igra u odbrani za svaku pohvalu. U napadu su izabranici Aleksandra Živkovića bili konkretni, a to se vidi i po rezultatu. Još jednom je blistao Bunjevčević, koji je postigao deset golova. Izuzetni su bili još: Šaponjić, Stojanović i Petrović, a golman Jandrić je briljirao.

U Hali sportova na Strelištu uživalo je oko trista gledalaca, a ni sparina u dvorani nije umanjila vrednost mladih rukometnih asova.

U narednoj rundi takmičenja Dinamo će se sledećeg vikenda sastati s nekom od ekipa iz Beograda, a u slučaju novog trijumfa, naći će se u završnici Kupa Srbije.

S. D.