1

Tamiš rekao šta ima

KK TAMIS IMG_0660 (7)Na veoma posećenoj konferenciji za novinare danas su se javnosti obratili prvi ljudi KK-a Tamiš povodom ulaska u Superligu. U velikoj sali Sportskog saveza govorili su krilni centar tima Igor Kesar, šef stručnog štaba Bojan Jovičić i predsednik ove sportske družine Darko Jovičić. Takođe, o izvanrednoj saradnji Pančeva i KK-a Tamiš upoznao nas je Aleksandar Farkaš, gradski većnik zadužen za sport.

Iza ovog značajnog uspeha stoji mukotrpan rad – zajednička je ocena svih govornika, a partnerstvo KK-a Tamiš s gradom, kao i kompanijom NIS, te „Bankom Inteza”, dokaz je da uspešni prate uspešne.

Upravni odbor kluba odlučio je da će zainteresovani narednih dana moći da kupe jedinstvenu kartu za šest superligaških susreta koji će se igrati u Hali sportova na Strelištu za 1.000 dinara. Uskoro će biti poznato i kada će moći da se nabave ulaznice za utakmice protiv Zvezde i Partizana i koliko će one koštati.

Saznali smo da tim Tamiša više neće biti menjan i da će tokom Superlige igrati momci koji su plasman među najbolje srpske košarkaške klubove sami izborili.

S. D.