1

Tamiš danas protiv Vojvodine

phoca_thumb_l_slika12U trećem kolu KLS-a košarkaši Tamiša danas gostuju u Novom Sadu, gde će se sastati s Vojvodinom. Trebalo bi da to bude zanimljiv susret jer je reč o starim znancima sa sportskog igrališta, a Pančevci su, kao po nekom pravilu, u poslednje vreme u Srpskoj Atini igrali dobru košarku i pobeđivali ovog protivnika.

Posle dve odigrane utakmice Dušan Hukić i njegovi saigrači su bez pobede, pa gostovanje u glavnom gradu pokrajine ima dodatnu težinu. Ekipa iz našeg grada put Novog Sada kreće bez Petra Ivanovića, jer su Tamiš i mladi košarkaš sporazumno prekinuli saradnju, ali je timu pridodat Mlinar, koji nastupa i za KK Dinamo. Takođe, posle pauze zbog upale sinusa na teren se vraća Drobnjak, pa će stručni štab Tamiša konačno na raspolaganju imati pun roster, što se nije dogodilo od početka priprema.

U taboru Tamiša su raspoloženi pred gostovanje i, kako najavljuju, ukoliko budu igrali najbolju košarku koju znaju i broj grešaka svedu na minimum, ne bi bilo iznenađenje da se kući vrate s povoljnim rezultatom.

S. D.