1

Stonoteniski rezultati

Lider na tabeli Super lige Srbije za stonotenisere, Crvena zvezda iz Beograda, pobedila je u petom kolu u Uzdinu Unireu sa 4:0. Šesnaestog novembra igra Unirea u Subotici protiv Spartaka Infostuda. Unirea je peta sa 7 osvojenih bodova.
U petom kolu Super lige Srbije za stonoteniserke je Unirea u Uzdinu izgubila od Panonije iz Novog Sada sa 1:4. Sedamnaestog novembra putuju Uzdinke u Novi Sad na megdan NS 2011. Unirea je sedma sa 6 osvojenih bodova.
Odigrano je peto kolo Prve lige Srbije za stonotenisere. U Zemunu je Taurunum pobedio Spartak iz Debeljače sa 4:1. Šesnaestog novembra putuju spartakovci u Novi Sad na megdan Panoniji. Debeljača je šesta sa sedam osvojenih bodova.
U Drugoj ligi Sever stonoteniserke Doline u Padini 16. novembra u 17. časova se sastaju sa Tornadom iz Mihajlova a dan kasnije Slavija igra u Novom Sadu protiv Pan-kopče. Posle četiri odigrana kola Slavija je prva sa osam a Dolina deseta sa 3 osvojena boda.
Jesenji deo šampionata u Banatskoj ligi za stonotenisere je završen. Slavija iz Kovačice je posle prvog dela prvenstva peta sa pet osvojenih bodova.