1

(SPORT) Završen zimski prelazni rok u fudbalu

Završen je zimski prelazni rok u fudbalu. U Vojvodinu Crepaja i Pobedu Samoš niko nije došao.

Novi članovi Doline iz Padine su Nikola Bogojević iz Sloge iz Banatskog Novog Sela i Vladimir Trajčevski iz Jedinstva Stević iz Kačareva.

Crveno-beli dres Spartaka iz Debeljače nosiće u prolećnom delu sezone Vladimir Ostojić iz Vojvodine Crepaja, odakle je došao i golman Dragoljub Šarac, a novi spartakovac je i Mohači iz Željezničara Pančevo.

U Unireu Uzdin su došli Petar Stanković iz idvorskog Poleta, Adrian Adam Magdu iz OFK Stajićevo iz Stajićeva, kao i dva igrača iz Beograda Željko Vistać i Dušan Ivanović.

Sedam novih fudbalera će oblačiti plavo-beli dres Poleta iz Idvora: Mladen Simić i Igor Melović – oba iz Stiga iz Berana, Veljko Veljkov i Branislav Kalin iz Tamiša iz Farkaždina, Aleksej Nikolajev iz Borca iz Starčeva, Dejan Milošević iz FK Vršac iz Vršca, kao i Nemanja Babić iz Sremca iz Vojke.

Najviše je na fudbalskoj pijaci pazarila Slavija iz Kovačice. Dva igrača stigla su iz FK Vršac iz Vršca – Aleksandar Radović i Vuk Peraković, došli su i Dušan Jordanović iz Vojvodine iz Botoša, Miroslav Sahter se vratio iz Spartaka iz Debeljače a Danijel Čižik iz Vulturula iz Grebenca, Todor Ušljebrka je došao iz Sloge iz Banatskog Novog Sela, Ivan Ružić iz Mundijala iz Pančeva, Vasilije Kovrlija iz Vojvodine iz Crepaje, Miloš Cvetković iz Omladinca Opovo a Miloš Zdravković iz Željezničara iz Pančeva.