Šezdeset godina Kudeljarca

image_pdfimage_print

 

Me­sna za­jed­ni­ca Mla­dost, uz po­dr­šku ge­ne­ral­nog po­kro­vi­te­lja, kom­pa­ni­je „Ko­ka-prom”, u ne­de­lju, 21. sep­tem­bra, pri­re­di­će ma­ni­fe­sta­ci­ju ko­jom će bi­ti obe­le­žen lep ju­bi­lej – 60 go­di­na Ku­de­ljar­skog na­si­pa.IMG_3951

Cen­tral­ni do­ga­đaj je tak­mi­če­nje u ku­va­nju pi­le­ćeg pa­pri­ka­ša, ko­je po­či­nje u 10 sa­ti, a bi­će odr­ža­no u Ska­dar­skoj uli­ci, iz­me­đu bro­je­va 52 i 54, na li­va­di po­red deč­jeg igra­li­šta.

Broj uče­sni­ka je ogra­ni­čen, pa svi oni ko­ji že­le da se opro­ba­ju u pri­pre­ma­nju tog spe­ci­ja­li­te­ta, mo­gu se pri­ja­vi­ti pu­tem te­le­fo­na 064/51-06-785. Ko­ti­za­ci­je ne­ma, a sva­ki uče­snik će do­bi­ti pi­le od ge­ne­ral­nog spon­zo­ra. Za naj­bo­lje su obez­be­đe­ne na­gra­de i pe­ha­ri, a bi­će pro­gla­še­no pet naj­u­spe­šni­jih eki­pa. Uz sve to, za sve po­se­ti­o­ce or­ga­ni­za­tor pri­pre­ma lo­vač­ki gu­laš, ko­ji će se de­li­ti bes­plat­no, kao i tri­de­se­tak por­ci­ja kom­plet­nog ruč­ka, ko­ji će bi­ti po­klo­njen do­mu „Spo­me­nak”.

Po­red ku­li­na­ra, broj­nim po­se­ti­o­ci­ma će se pred­sta­vi­ti i KUD „Či­gra”, kao i de­ca iz OŠ „Sve­ti Sa­va”.

A. Ž.

 

Pošaljite komentar

Your email address will not be published.

task-attention.png
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce Pančevac online da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Pančevac online ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije „Pančevca”. Administratorima potala „Pančevac online” se možete obratiti ovde: pancevac@pancevac-online.rs.
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien