1

Sandra Božić nova direktorka „Grejanja”?

SNS KZN _MG_9538 (22)Unutarstranački izbori za organe Srpske napredne stranke biće održani u našem gradu počevši od marta, a okončaće se najkasnije do maja – rekao je Želјko Sušec, narodni poslanik i poverenik SNS-a, na konferenciji za novinare održanoj u sredu, 25. februara.

– Ovo povereništvo traje već tri godine i mi smo spremno dočekali ovaj posao. Imamo preko 15.000 članova u Pančevu, očekujemo da će na izbore izaći sedam-osam hilјada, a najpre će se birati 19 predsednika mesnih odbora, koji će potom zajedno s još 167 delegata na izbornoj skupštini izabrati predsednika Gradskog odbora. Nakon toga biće konstituisani i svi drugi organi unutar stranke – rekao je Sušec.

Odgovarajući na pitanja novinara, Sušec je potvrdio da će SNS za novog direktora „Grejanja” već na sledećoj sednici Skupštine kandidovati Sandru Božić, dosadašnju predsednicu Nadzornog odbora u toj firmi. Prema njegovim rečima, SNS će tražiti i „da se preispita realnost postojeće cene grejanja”, kao i „ona zaplena stanova neredovnim platišama za dugove sa enormnim kamatama”, a građani ne bi trebalo da očekuju novo poskuplјenje ove usluge.

Z. Sp.

opsirnije1