1

Rundek u petak na Letnjoj pozornici: poklanjamo diskove

rundek„Rundek Cargo Trio” nedavno je objavio dugo očekivani album „Mostovi”.

Tim povodom, u okviru promo-turneje, gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel Katala i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić gostovaće u Pančevu u petak, 26. juna, u 21 sat, a njihovim koncertom biće otvorena nova sezona Letnje pozornice Kulturnog centra.

Ulaznice se po ceni od 1.000 dinara mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra Pančevo, a uz svake dve kupljene karte na poklon se dobija i ce-de „Mostovi”.

POKLANJAMO DISKOVE

Tri čitaoca koji do srede, 24. juna, u 12 sati, SMS-om na broj 1201 pošalju najinspirativniji odgovor na pitanje: „Koju Rundekovu pesmu najviše volite i zbog čega?”, nagradićemo po jednim ce-deom „Mostovi”.

Za one koji ne budu imali sreće u prvoj turi, pripremili smo još tri diska. Naime, nagrade će osvojiti i tri čitaoca koji do srede, 1. jula, u 12 sati, SMS-om na broj 1201 pošalju najzanimljiviji odgovor na pitanje: „Po čemu se Rundekova muzika razlikuje od svega ostalog?”.

Imena dobitnika objavićemo u štampanom izdanju „Pančevca”, a pokloni će moći da se preuzmu u našoj redakciji.

Pravilo za slanje SMS-a je sledeće: ukucajte KO (razmak) Rundek (razmak) tekst poruke i pošaljite na 1201. Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.