Produženi vikend uz više izlazaka

nocni-zivot-bannerVikend je Pančevcima ovog puta počeo malo ranije, bar kad je o noćnom provodu reč. Imali su više od uobičajena dva dana da se odmore od radne nedelje.

U četvrtak je otvorena Gradska kasina. Na mestu stare Kasinice, uz živu muziku, počela je da radi, prema navodima prisutnih, najlepša kafana u Vojvodini. Ulaz je rezervisan samo za punoletne, što je u našem gradu retkost, ali ni to nije bila prepreka da se lokal napuni i na taj način parira starijim kafanama Pančeva. Provod je u istom duhu nastavljen i u subotu, u dobroj atmosferi, što je odlična vest za sve one koji vole spoj modernog i rustičnog ambijenta, kao i muziku uživo. Galeriju od četvrtka pogledajte OVDE, a od subote OVDE.

Apolo je i ove nedelje imao raznovrstan program. Petak je bio rezervisan za rep zvuke pančevačke grupe „Triumph”, koja je koncert održala uz mnoštvo gostiju, među kojima su bili i momci iz grupe THC. To je ujedno bila i promocija novog albuma „Triumpha” – „Toxic Undeground”. U subotu je u dvorani održana druga po redu ASAP (All Stars Alliance Pančevo) revijalna žurka. Ovog puta lista disk-džokeja je proširena, uz priliku da se čuje spoj stare i nove škole, ali i da se đuska uz najbolje ritmove koje naš grad ima u ponudi. Pun Apolo, taman dovoljno mesta za igru i pozitivno raspoloženje.

U subotu je u Hedonistu nastupio novosadski bend „Talasna dužina”. Atmosfera je bila baš onakva na kakvu su ljubitelji tog mesta navikli. Vesela, u punom kafiću. Zadovoljstvo su po završetku večeri iskazali i članovi benda, podržani velikim brojem gostiju. Galeriju možete pogledati OVDE.

Uvek rado posećena R&B žurka u Pogonu i ovog puta je ispratila tradiciju. Veče dobrog ritma s mnogo igre trajalo je do iza četiri sata ujutro. Usluženi odličnom muzikom i interesantnim pićem, gosti su imali snage da ostanu na nogama. Pogon od petka, 28. novembra, učestvuje u kampanji „15 sigurnih koraka”. Naime, od svakog koktela po nazivu „red ribbon” odvaja se po 15 dinara za KOMPAS, koji je nedavno postavio kondomat u Domu omladine. Dakle, sjajan provod u kombinaciji s pravim ciljem.

Vikend je zvanično završen u nedelju, uz svirku benda „Unusual” u Kupeu. Na repertoaru je bila muzika stranih pop bendova i izvođača, kao i velikih imena domaćeg roka.

D. Bajić