1

Prijem za Anju u Novom Sadu

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ništa ne prepušta slučaju. Danas je u glavnom gradu Pokrajine organizovan prijem za nosioce medalja s prvih Evropskih igara koji nastupaju za vojvođanske klubove.

Među odabranima se našla i naša sugrađanka Anja Crevar, plivačica, bronzana na 400 m mešovito, a nju i ostale sjajne sportiste ugostila je Marinika Tepić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu. Ona je u svečanoj sali Banovine zahvalila talentovanoj deci i biranim rečima govorila o njihovim uspesima. Tepićeva je bila konkretna kad je reč o nagradama za najuspešnije. Svaki pojedinac za uspešan plasman nagrađen je s pedeset hiljada dinara, dok su članovi ekipa dobili po dvadeset pet hiljada dinara.

P1060259U prijatnoj atmosferi tokom razgovora Marinika Tepić je naglasila da ovi sportisti, koji su bili više nego dobri u Bakuu, mogu da računaju na nova priznanja od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, jer će na kraju godine uslediti novo nagrađivanje za najuspešnije takmičare u 2015.

S. D.