1

Gradska uprava nagradila policajca Ljubišu Kokoškova

POLICAJAC MESECAPripadnik Policijske uprave Pančevo Ljubiša Kokoškov bio je najbolji policajac proteklog meseca – odlučila je komisija sastavljena od starešina pančevačke policije.

Na današnjoj svečanosti u Gradskoj upravi njemu je gradonačelnik Saša Pavlov uručio priznanje zbog svakodnevnog zalaganja na radnom mestu i dobrih rezultata koje je postigao i u svom redovnom poslu (saobraćajni policajac) i u suzbijanju kriminala.

Pavlov je izjavio da Grad Pančevo dodeljuje nagradu „Policajac meseca” na osnovu obrazloženja koja šalju nadležni u Policijskoj upravi.

– Ovo je četvrti put da smo nagradili policajce koji su se najviše istakli rezultatima i ta dobra praksa će se nastaviti. Nadam se da nagrađivanje motiviše zaposlene u Policijskoj upravi da rade što bolje i siguran sam da tamo ima dosta onih koji su vredni i koji se paralelno angažuju na suzbijanju kriminala i obezbeđivanju javnog reda i mira. Bezbednost u našem gradu je osnovni preduslov da bi se on dalje razvijao – istakao je Pavlov.

On je dodao da statistički podaci koji su mu dostavljeni pokazuju kako je bezbednost u Pančevu na prilično visokom nivou.

M. G.