Raspisivanje izbora znak slabosti SNS-a

LDP– Građani su preko anketa poslali jasnu poruku SNS-u da nema podršku, da su prepoznali i nesposobnost, i neznanje, i sklonost ka korupciji i pritisak kakav nikada do sada u višestranačkoj istoriji Srbije nije postojao. Funkcionisanje samog SNS-a obeležila je unutrašnja borba za podelu plena, a podrška na koju računa očigledno ne postoji i zbog toga su i raspisani ovi izbori. Mi ocenjujemo da je raspisivanje parlamentarnih izbora znak slabosti, a ne snage, i da je volјa građana suprotna od onog što pokazuju frizirana istraživanja – rekao je Predrag Patić, gradski menadžer Liberalno-demokratske partije, na konferenciji za novinare održanoj u ponedelјak, 18. januara.

Z. Sp.

opsirnije1
Šta bi s Radoicom i RTV Pančevom?

LDP KZN  SMANJENO ZA SAJTLiberalno-demokratska partija kritikovala je činjenicu što se Kruševljanin Radoica Milosavlјević, novi vlasnik RTV Pančeva, „do danas, ni pre ni posle kupovine”, nije udostojio da poseti ovu firmu.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare Lidija Marko, portparol LDP-a, naglasila je da se sada na ovoj Televiziji mnogo prostora daje Srpskoj naprednoj stranci, a u emisije se ne pozivaju predstavnici LDP-a ni ostalih opozicionih partija.

Z. Sp.

opsirnije1
Patić i dalјe na čelu

LDP IZBORNA SKUPSTINA_MG_7784 (79)U prepunoj velikoj sali Gradske uprave, u sredu, 17. decembra, održana je izborna skupština pančevačke organizacije Liberalno-demokratske partije. Za menadžera je, kao jedini predloženi kandidat, ponovo izabran Predrag Patić (1967), diplomirani ekonomista, a 231 prisutan član LDP-a istovremeno je izabrao i 11 članova novog Gradskog odbora.

Skupštini se obratio i Čedomir Jovanović, predsednik te stranke, koji je tokom podužeg izlaganja iskoristio priliku i da pohvali dosadašnji rad ovdašnjeg rukovodstva.

Z. Sp.